Instalații de Climatizare / Ventilare

Suntem specializati in instalarea sistemelor HVAC si utilizam o varietate de materiale cum ar fi: otelul negru zincat si inox, tevi de polietilena si polipropilena reticulata sau de inalta densitate, in functie de cerintele fiecarui system.

Echipamentele noastre de preparare a agentului termic, utilizeaza diferite tipuri de combustibili, cum ar fi: gazul metan, gazul natural, energia electrica sau materiale lemnoase (lemne, paleti etc) pentru a genera suficienta energie termica pentru incalzirea spatiului drorit.

Consumul de combustibil al fiecarui echipament, influenteaza costul final, al echipamentului in exploatare si in mentenanta.

De ce sa ne alegi ?

Suntem compania autorizata si profesionista pentru efectuarea oricarei lucrari la instalatiile de gaz, iar prin serviciile de calitate oferite de catre specialistii nostril, ne asiguram ca munca este efectuata correct si in siguranta. Siguranta instalatiilor de gaze este foarte importanta, tocmai de aceea recomandam ca efectuarea lucrarilor sa fie realizata de catre persoane autorizate, avand o experienta vasta in domeniu si respectarea normelor si legislatiei in vigoare.

Average Plumbing Cost

Repair TypeAverage Cost
Burst Pipes $1,000–$4,000
Ceiling Pipe$500–$2,500

4 pasi simpli:

CONTACT TELEFON/EMAIL

STABILIREA PROGRAMULUI

REZOLVAREA PROBLEMEI

PLATA SERVICIILOR

Instalații de Climatizare / Ventilare​ - Întrebari

Intretinerea periodica a instalatiilor de climatizare / ventilare este importanta pentru a preveni problemele si pentru a mentine o functionare optima. Intretinerea periodica include:

  • Verificarea periodica a instalatiilor de catre un instalator autorizat
  • Curatarea periodica a filtrelor si a schimbatoarelor de caldura
  • Verificarea incarcarii cu freon
  • Dezinfectarea periodica a instalatiei

CONTACT

Ia legatura cu noi!

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta nevoile si pentru a obtine o oferta personalizata pentru instalatiile dumneavoastra!