SERVICII

Dolj, Olt, Mehedinti, Valcea si Gorj

Servicii profesionale oferite
de CMV Instal

Asiguram solutii complete pentru instalatii termice si sanitare prin consultanta, proiectare si executie de inalta calitate in Craiova si nu numai.

Iată o enumerare detaliată a serviciilor noastre:

Zone de servicii

În prezent, desfășurăm cu succes activitatea noastră în Craiova, precum și în alte patru județe, contribuind semnificativ la dezvoltarea și prosperitatea acestor regiuni.

Dolj

Olt

Mehedinți

Vâlcea

Gorj

Obțineți un răspuns rapid,
sunați-ne acum

Ai o întrebare?

Cele mai frecvente întrebări

Costul realizării unei instalații variază în funcție de tipul de instalație, complexitatea lucrării și materialele folosite. Putem oferi o ofertă de preț personalizată după o vizită la locație.

Durata realizării unei instalații variază în funcție de tipul de instalație, complexitatea lucrării și disponibilitatea materialelor. Putem oferi o estimare a timpului necesar după o vizită la locație.

 Oferim o gamă completă de servicii de instalatii, inclusiv instalatii de gaze, încălzire/răcire, canalizare pluvială și menajeră, climatizare/ventilare, alimentare cu apă și protecție împotriva incendiilor.

Pașii tipici includ consultarea inițială, proiectarea sistemului, obținerea autorizațiilor necesare, instalarea echipamentelor și a conductelor, testarea și verificarea sistemului, precum și oferirea de servicii de întreținere.

Suntem certificați și avem acreditări în domeniul instalatiilor, respectând standardele și normele în vigoare. Aceasta include licențe pentru instalatii de gaze, climatizare, protecție împotriva incendiilor și altele.

Da, realizăm și reparații la instalații existente.

Da, oferim consultanță gratuită pentru a vă ajuta să alegeți soluția optimă pentru nevoile dumneavoastră.

Ne desfasuram activitatea in : Dolj, Olt, Mehedinti, Valcea si Gorj