Instalații de Incălzire / Racire

Echipa noastra de profesionisti se va asigura ca instalatiile dumneavoastra functioneaza efficient, la capacitate maxima si avand un consum redus.

Pentru incalzire puteti alege surse de caldura standard, cum ar fi centralele electrice pe combustibili lichizi, solizi sau gazosi. Exista si alternative, precum panouri solare sau incalzirea in pompa de caldura. Puteti opta pentru un system de incalzire in pardoseala, calorifere, ventiloconvectoare, diverse sisteme de panouri radiante, aeroterme sau incalzire electrica.

De ce sa ne alegi ?

Suntem aici pentru a va oferi asistenta, in executarea oricarui tip de instalatii termice de care aveti nevoie. Avem echipe formate din profesionisti, calificati si autorizati, pentru fiecare tip de instalatie si ne asiguram ca respectam cu rigurozitate toate normele si legislagia in vigoare, avand o vasta experienta in mentenanta, service si exploatarea sistemelor, oferind de asemenea solutii personalizate pentru nevoile dumneavoastra.

Average Plumbing Cost

Repair TypeAverage Cost
Burst Pipes $1,000–$4,000
Ceiling Pipe$500–$2,500

4 pasi simpli:

CONTACT TELEFON/EMAIL

STABILIREA PROGRAMULUI

REZOLVAREA PROBLEMEI

PLATA SERVICIILOR

Instalații de Incălzire / Racire​ - Întrebari

Intretinerea periodica a instalatiilor de încălzire / răcire este importanta pentru a preveni problemele si pentru a mentine o functionare optima. Intretinerea periodica include:

  • Verificarea periodica a instalatiilor de catre un instalator autorizat
  • Curatarea periodica a filtrelor si a schimbatoarelor de caldura
  • Verificarea presiunii instalatiei
  • Dezinfectarea periodica a instalatiei

CONTACT

Ia legatura cu noi!

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta nevoile si pentru a obtine o oferta personalizata pentru instalatiile dumneavoastra!