Canalizare menajeră

Canalizarea menajera reprezinta sistemul de conducte si echipamente care colecteaza si transporta apele uzate si deseurile solide, rezultate din activitati casnice.

Avem o experienta deosebita si suntem specializati in proiectarea si instalarea corecta a sistemului de conducte, asigurarea unei pante adecvate pentru drenajul efficient al apelor uzate, utilizarea de materiale rezistente si durabile pentru conducte si accesorii, precum si implementarea unui system de ventilatie adecvat pentru a preveni formarea de mirosuri neplacute si blocaje in conducte.

De ce sa ne alegi ?

Echipa noastra de profesionisti este specializata si autorizata in proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de canalizare menajera, asigurand functionarea corecta si eficienta a acestora, pentru a oferi un mediu igienic si confortabil, la inalte standarde de functionare.

Average Plumbing Cost

Repair TypeAverage Cost
Burst Pipes $1,000–$4,000
Ceiling Pipe$500–$2,500

4 pasi simpli:

CONTACT TELEFON/EMAIL

STABILIREA PROGRAMULUI

REZOLVAREA PROBLEMEI

PLATA SERVICIILOR

Canalizare menajeră​ - Întrebari

Cele mai frecvente probleme cu canalizarea menajeră includ:

  • Înfundarea țevilor: Această problemă poate fi cauzată de grăsime, resturi alimentare, șervețele umede și alte obiecte care nu ar trebui aruncate în toaletă sau chiuvetă.
  • Scurgeri: Scurgerile pot apărea din cauza fisurilor sau îmbinărilor deteriorate ale țevilor.
  • Mirosuri neplăcute: Mirosurile neplăcute pot proveni din canalizare din cauza acumulării de grăsimi și resturi alimentare.

Pentru a preveni problemele cu canalizarea menajeră, este important să:

  • Nu aruncați grăsime, resturi alimentare, șervețele umede și alte obiecte care nu se dizolvă în apă în toaletă sau chiuvetă.
  • Folosiți o strecurătoare la chiuvetă pentru a reține resturile alimentare.
  • Curățați periodic sifonul de la chiuvetă și cadă.
  • Turnați periodic o soluție de bicarbonat de sodiu și oțet în chiuvetă pentru a curăța țevile.
  • Apelați la un instalator sanitar pentru a verifica periodic starea canalizării.

CONTACT

Ia legatura cu noi!

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta nevoile si pentru a obtine o oferta personalizata pentru instalatiile dumneavoastra!